EXPLOSIEF - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
WIE & WAT

Zowel volwassenen als jongeren vanaf 14 jaar kunnen bij Explosief vzw terecht om samen te werken aan toneelvoorstellingen voor een breed publiek.
Elke voorstelling is een nieuwe, eigen creatie. Hierbij wordt niet alleen de tekst geschreven door Explosief vzw, maar ook de muziek en de liedjes.
Onze voorstellingen zijn gekenmerkt door veel fantasie, uitgesproken karakters, herkenbare situaties en veel humor. De minimumleeftijd wordt bij elke voorstelling vermeld.

DOEL

Wij willen toneel en cultuur toegankelijk maken voor iedereen die wil acteren, meewerken aan een productie of een voorstelling wil bijwonen. Wij houden onze toegangsprijs en ons lidgeld zo laag mogelijk zodat iedereen - acteurs, medewerkers en publiek - toneel kan beleven zonder financiële belemmering.
WAAR & WANNEER

Wij treden op in de zaal van gbs De Puzzel (De Bruynlaan 19 - Begijnendijk). Repeteren doen we in een gemeentelijke locatie, afhankelijk van de beschikbaarheid.

TONEEL & MEER

Vanaf september starten onze repetities van een nieuwe, vrolijke familievoorstelling die in maart aan het publiek wordt getoond.
Tijdens de coronacrisis kropen we noodgedwongen achter de camera. Sindsdien maken we regelmatig een kortfilmpje, met als voorlopig hoogtepunt onze eigen Film Noir in 5 delen en een reeks filmpjes over onze Diva's.

LID WORDEN

De laatste jaren is onze gezellige familie explosief gegroeid. Hierdoor kunnen we voorlopig geen nieuwe acteurs aanwerven. Jonge acteurs (8-14 jaar) kunnen wel nog deelnemen aan ons toneelkamp.
Wil je meer info of heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Terug naar de inhoud