EXPLOSIEF - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
Sinds haar ontstaan in 2010, richt Explosief vzw zich tot een breed publiek, waarbij de kinderen niet vergeten worden. Tenzij anders vermeld, is elke voorstelling geschikt voor alle leeftijden (vanaf 6 jaar).
Elke voorstelling is een nieuwe, eigen creatie. Hierbij wordt niet alleen de tekst geschreven door Explosief vzw, maar ook de muziek en de liedjes.
Onze voorstellingen zijn gekenmerkt door veel fantasie, uitgesproken karakters, herkenbare situaties en veel humor.

Wij treden op in de zaal van gbs De Puzzel (De Bruynlaan 19 - Begijnendijk). De voorstellingen zijn doorgaans in november, maar doorheen het jaar blijven wij actief. Zo kan een vaag idee ineens uitgroeien tot een extra productie ergens in de loop van het jaar.
Om de 2 jaar werken we samen met de gemeentelijke basisschool De Puzzel en verzorgen wij een toneelproductie met de leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. Hieruit was onze eigen jeugdgroep 'Kort Lontje' ontstaan. Ondertussen spelen de jongeren en de volwassenen zo vaak samen, dat we de leeftijden niet meer opsplitsen.
Jong, oud of daar ergens tussenin? Iedereen kan meespelen bij Explosief vzw.

Tijdens de coronacrisis kropen we noodgedwongen achter de camera. Sindsdien maken we regelmatig een kortfilmpje, met als voorlopig hoogtepunt onze eigen Film Noir in 5 delen.
Wil je meer info of heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Terug naar de inhoud