2012 Twee koeken is een paar - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
Oudjaar, Nieuwjaar... elk jaar opnieuw!
Satire van Mario Galicia
Vrij 13 & zat 14 april 2012
1 Januari. Bert maakt zich klaar voor weer een vergetelijke nieuwjaarsdag. Elke eerste dag van het jaar is een exacte kopie van vorig Nieuwjaar. Zijn meter, tante Jeannine, staat erop dat hij Nieuwjaar bij haar komt vieren, samen met zijn ouders en zijn zussen. Op het moment dat het gezin wilt vertrekken, komt tante Emma binnenvallen. Geen verrassing, want ook dit gebeurt elk jaar opnieuw. En ook deze keer doet Emma haar lange maar oninteressante verhaal.
Uiteindelijk sleuren ze zich met veel tegenzin naar het verplichte feestje. Ze kunnen er moeilijk onderuit, want tante Jeannine heeft een mooi fortuin en iedereen wil haar te vriend houden om zo de erfenis veilig te stellen. Voor Bert is het extra spannend, want hij zou wel eens naast de boot kunnen vallen als iemand verklapt dat hij homo is. Dat zou bij de conservatieve Jeannine in het verkeerde keelgat kunnen schieten. De jaloerse zussen Betty en Tina maken het hem wel erg moeilijk.
CAST

Melanie Nijs - Eva Storms - Kevin Feyaerts - Julie Mattens - Sven Coremans - Lisa Boschmans - Mathias Nys - Glenn Bergen - Evelien Van Aken - Ellen Ooms
CREW

Tekst - Mario Galicia
Regie - Mario Galicia - Karen Van Roie
Techniek - Bert Michiels - Johan Vloeberghs
Terug naar de inhoud