2020 Corona - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
EXPLOSIEF ... OP NON-ACTIEF?
Explosief staat nooit stil, ook niet in coronatijden.
Coronacrisis 2020-2021

OP REIS IN JE KOT

LOCKDOWN! Iedereen moet thuis blijven. Gedaan met het verenigingsleven? Niet bij Explosief. Al vrij snel hadden onze explosiefjes elkaar gevonden via de digitale weg. In april maakten ze in groep een clipje bij het lied 'Op reis in je kot'. Een liedje uit 'Nacht der Gedrochten' werd voorzien van nieuwe tekst en muziek. De drums werden zelfs op afstand ingespeeld. Naast zingen, zorgden enkele leden voor bijhorende danspasjes en een kort intermezzo.

Dans je lekker mee?
DE PRINSES OP DE ERWT

Elke acteur filmde zichzelf in zijn of haar eigen kot. Achteraf werd alles samengebracht en gemonteerd in juni. Resultaat? Een korte online toneelvoorstelling, gebaseerd op het sprookje van Hans Christian Andersen.

Kijk samen met uw kinderen naar onze versie van 'De prinses op de erwt'.
SINTERKLAAS IN QUARANTAINE

Zou de goede Sint wel komen? Hij hoort tenslotte bij de risicogroep. Wij vroegen het ons af en zochten het uit. Misschien krijg je het antwoord in ons nieuwe lockdownfilmpje.
'Sinterklaas in quarantaine' is onze 3e online minivoorstelling. Deze keer speciaal voor iedereen die braaf is geweest.

Geniet van ons extra Sinterklaasgeschenk.
DIVA'S

1 Maart 2021, de schoonheidssalons mogen terug open. Onze Diva's keken er enorm naar uit, maar hebben ze al wel een afspraak gemaakt?
In 'Diva's' kan je zien hoe 'De Diva's' alles uit de kast halen om toch maar voorrang te krijgen op de andere klanten van schoonheidssalon 'Magalie'. Ze hebben zelfs een heel nieuw lied ingestudeerd.
DIVA'S - the sequel

Na enkele weken moesten de schoonheidssalons terug dicht. Onze Diva's hadden niet eens de kans gekregen om een afspraak vast te leggen. Toen de schoonheidssalons terug opnieuw open mochten, deden de Diva's een tweede poging met een nieuw lied en een nieuwe clip. Mijmerend over betere tijden, smeken ze om 'perspectief'.
Wil je meer info of heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren:
Terug naar de inhoud