VERKOOPVOORWAARDEN - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
VERKOOPVOORWAARDEN

 1. PRIJS
  De toegangskaarten kosten 7 euro per persoon. Er zijn geen kortingen mogelijk, tenzij anders vermeld. Er worden geen extra kosten aangerekend.

 2. AANKOOP EN BETALING
  Kaarten kunnen aangekocht worden zolang de voorraad strekt.
  Per productie wordt bepaald of kaarten vooraf online betaald worden of ter plekke aan de kassa.
  Van zodra een voorstelling uitverkocht is, wordt dit gemeld op de website van Explosief vzw. De aankoop is pas in orde na betaling van de toegangskaarten.

  Bij voorafbetaling online: de kaarten worden na betaling als pdf ge-e-maild naar de klant. Per persoon is er 1 toegangskaart. Op de kaart staat een streepjes- of QR-code die gescand zal worden aan de toegang van de toneelvoorstelling. Elke kaart kan maar 1 keer gescand. Op de avond van de voorstelling kan er aan de kassa enkel nog betaald worden voor kaarten waarvoor niet gereserveerd is.
  Deze online kaartenverkoop wordt behandeld door cm.com. Op de website www.explosiefvzw.be staat de link naar de betreffende pagina van cm.com waar de kaarten kunnen aangekocht worden.

  Bij betaling aan de kassa: de kaarten worden pas overhandigd na betaling aan de kassa. De verkoop van de kaarten wordt behandeld door medewerkers van Explosief vzw.

 3. TELEFONISCH RESERVEREN
  Als het onmogelijk is voor de koper om de aankoop online af te handelen, is reservatie van toegangskaarten telefonisch mogelijk. Een telefonische reservatie is pas geldig na betaling van de kaarten. De wijze van betaling wordt afgesproken met de klant. Via het nummer 0499 77 21 26 is Explosief vzw elke dag bereikbaar na 19u van zodra de reservaties geopend zijn tot en met de dag van de laatste voorstelling. Op de avonden van de voorstellingen kan er niet gebeld worden.

 4. LEVERING
  Bij voorafbetaling online: Na betaling stuurt cm.com een bevestigings-e-mail naar de koper. De kaarten zijn in pdf-formaat bijgevoegd aan de bevestigings-e-mail. De koper moet deze kaarten meebrengen naar de voorstelling, afgedrukt op papier of als pdf op een smart phone of tablet. De koper dient de kaart(en) te tonen bij aanvang van de voorstelling. Hierbij moet de streepjes- of QR-code goed zichtbaar zijn. Per persoon is er 1 toegangskaart. Op de kaart staat een streepjes- of QR-code die gescand zal worden aan de toegang van de toneelvoorstelling. Elke kaart kan maar 1 keer gescand.

  Bij betaling aan de kassa: de kaarten worden pas overhandigd na betaling aan de kassa.

 5. TERUGBETALINGEN
  Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Aangekochte kaarten zijn enkel geldig voor de betreffende voorstelling en kunnen niet gewisseld worden voor een voorstelling op een andere dag of ander aanvangsuur.
Terug naar de inhoud