2022 Elfentocht - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
DURF TE DROMEN!
Vrolijke toneelwandeling voor jong en oud (vanaf 5 jaar)
Zat 16, zon 17 & ma 18 april 2022

Elfen zijn overal, maar om ze te spotten heb je fantasie nodig. Heb jij genoeg fantasie? Ontdek het samen met ons en wie weet, krijg je meer elfen te zien dan je ooit had durven dromen.
'Elfentocht' is een komische voorstelling in openlucht waarbij het publiek wandelt van scène naar scène. Geschikt voor alle leeftijden is dit hét lente-evenement voor het hele gezin.
DEEL 1/8: DE ELFENGIDS
Creatieve en artistieke Penelope probeert een saaie boekhoudster te overtuigen van het bestaan van de elfenwereld. Zijn er elfen onder ons? Is er een manier om in de elfenwereld te geraken?
DEEL 2/8: 'T OUD ZOT
Twee dames op leeftijd vertellen een warrig verhaal. Ze zouden al 7 jaar verdwaald zijn in het bos. Ondertussen zijn ze zelfs jonger geworden. Is dit een elfenstreek? Wat gebeurt er als onze boekhoudster de grens naar de elfenwereld oversteekt?
DEEL 3/8: DE POORTWACHTERS
De poort naar de elfenwereld wordt streng bewaakt door 2 elfen. Zij laten niemand binnen. Of wel?
DEEL 4/8: ELFJES
Een groepje elfjes ziet mensen liever gaan dan komen. Ze weten hoe je de weg naar de bron van de eeuwige jeugd kan vinden, maar willen ze dit wel verklappen aan onze boekhoudster?
DEEL 5/8: LEPRECHAUNS
Leprechauns proberen onze boekhoudster te verleiden met geld. Heeft ze elfengeld nodig om de witte wieven om te kopen? Of heeft ze de wieven niet nodig en weten de leprechauns ook waar koning Oberon is?
DEEL 6/8: HET LELIJKE HOF
Eindelijk! We hebben koning Oberon gevonden. Maar is dit wel de echte Oberon? Of lopen we allemaal in een gevaarlijke elfenval?
DEEL 7/8: WITTE WIEVEN
Ten einde raad roept onze boekhoudster de witte wieven op. Zal ze de raadsels van de wieven begrijpen? Zal ze antwoord krijgen op die ene belangrijke vraag: 'Waar is koning Oberon?'
DEEL 8/8: HET FRAAIE HOF
We zijn er geraakt. We zijn bij koning Oberon. En waar is nu die befaamde bron van de eeuwige jeugd?
CAST
Aidath Gatta - Alana Naets - Anouck Vermeulen - Eliana Vandoorne - Ellen Ooms - Felien Tielens - Femke De Haes - Ferre Wouters - Glenn Goovaerts - Hannah Vandoorne - Hanne Van der Meulen - Jelko De Meyer - Juha Nemegeer - Karen Van Roie - Lana Wouters - Leonie Swinnen - Liene Hendrickx - Lieve Peirtsegaele - Lore Nys - Lotta Michiels - Lotte De Marrez - Lotte Rymenants - Marcel Van Aeken - Marieke Van der Meulen - Mauro Van Loon - Merel Rymenants - Mila Serneels - Nathalie Van Espen - Nieke Janssens - Noor Merlevede - Noor Van Handenhove - Roos De Marrez - Rube Willekens - Siebe Fleurman - Sofie Ooms - Soraya Neuts - Talle Mols - Thomas Ceulemans - Torre Nelsen - Vincent Van den Bliek - Wolf Michiels
CREW

Tekst - Mario Galicia

Regie - Mario Galicia - Lieve Peirtsegaele - Karen Van Roie

Regie & Begeleiding kinderen - Karen Van Roie - Glenn Goovaerts - Soraya Neuts - Lotte De Marrez - Liene Hendrickx

Terug naar de inhoud