2021 Film Noir - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
EEN DODELIJKE LES

Eén misdaad, twee detectives en heel veel verdachten.
Vind jij de dader?
TRAILER
In de zomer van 2021 hebben onze Explosiefjes hard gewerkt aan deze miniserie in 5 delen. Zoek mee naar de dader in onze misdaadkomedie ‘Een dodelijke les’, geheel in de stijl van film noir.
DEEL 1/5: FEMMES FATALES
Frank en Fred zijn twee werkloze detectives. Als femme fatale Dolly hen vertelt over een misdaad die nog moet gebeuren, is Frank direct gefascineerd. Vinden ze de dader? Of sterker nog: vinden ze de misdaad?
DEEL 2/5: RUSSISCHE BINGO
Frank en Fred gaan naar een bingonamiddag in de hoop dat er een misdaad gepleegd zal worden. Zal er wel 'iets' gebeuren? En 'wat' zal er gebeuren?
DEEL 3/5: DOOD IS DOOD
Nieuwe informatie van de dokter maakt het mysterie alleen maar groter. Frank en Fred gaan terug naar de school om iedereen te ondervragen, maar veel medewerking krijgen ze niet. Zijn ze zelf misschien ook verdacht?
DEEL 4/5: UNDERCOVER
Op zoek naar aanwijzingen voor de moord op Caroline, gaan Frank en Fred undercover. In de school worden ze al snel afgeleid door een geldkist waaruit geld is verdwenen. Wat heeft dit met de moord te maken?
DEEL 5/5: DE ONTKNOPING
De puzzel valt in elkaar. Frank en Fred hebben een theorie, maar klopt deze theorie wel? En kunnen ze hun theorie bewijzen?
DIVA'S

'DOLLARGROEN'
Wat is jouw favoriete kleur?
Onze Diva’s mochten niet ontbreken in onze eigen film noir. Een fragment van hun nieuw lied ‘Dollargroen’ is te zien in deel 3.
Het volledige lied is de afsluiter van de 5de en laatste aflevering.
Vlieg samen met onze Diva's terug naar de jaren '40.
Wil je meer info of heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren:
Terug naar de inhoud