2013 Nacht der Gedrochten - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
Pas op! Ze bijten!
Komische toneelwandeling van Mario Galicia
Zat 26 & do 31 okt - vrij 1 & zat 2 nov 2013

In de 19e eeuw leefden de zussen Marie-Christine en Marie-Antoinette. Als echte pestkoppen maakten ze het leven zuur van hun jongere zus Marie-Rose. Op zekere dag in 1862 verdween Marie-Rose ineens van het toneel. Niemand wist waar ze naartoe was of wat er met haar gebeurd was. Marie-Christine en Marie-Antoinette konden er hun slaap niet voor laten. Dag op dag een jaar later kregen ze een vreemde brief waarin ze verzocht werden Marie-Rose te gaan zoeken op het kerkhof. Het was een kwestie van leven of dood.
De twee zussen lachten de boodschap weg en scheurden de brief aan flarden. Op dat moment werd het heel donker, de hemel trok dicht en de wind wakkerde aan. Een bliksemflits later waren Marie-Christine en Marie-Antoinette verdoemd om voor eeuwig rond te dwalen als straf voor hun onverschilligheid. Enkel een reine ziel kan deze twee rusteloze geesten bevrijden door op zoek te gaan naar het geheim van Marie-Rose.

Ben jij die reine ziel?
CREW

Regie, Tekst & Muziek - Mario Galicia
Licht & Geluid - Johan Vloeberghs - Bert Michiels
Choreografie - Naomi Cresens
Kostumering - Josephine Hoolants
Grime - Nathalie Van Espen - Naomi Cresens
Fotografie - Bart Willems - Bert Michiels
CAST

Sofie Ooms - Ellen Ooms - Naomi Cresens - Evelien Van Aken - Lisa Boschmans - Annie Goossens - Kato Dero - Karen Van Roie - Lien Van Roie - Sven Coremans - Robin Meynaerts - Katrien Desloovere - Tine Peeters - Lieve Peirtsegaele - Dries Compagnie - Elise Dons - Maarten Van Aerschot - Kevin Feyaerts - Sander Vermeylen - Glenn Goovaerts - Nathalie Van Espen - Soraya Neuts - Tia Willems - Soetkin Nys - Leen Van Bever - Ineke Hoolants - Indi Cresens - Hannelore Van Aken - Lynn Vercammen - Sarah Vercammen
Terug naar de inhoud