2015 Black-Out - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
Verduiveld!
Komisch verrassingsoptreden van Mario Galicia
Vrijdag 20 februari 2015

Tijdens de winter van 2014-2015 stond de elektriciteitsvoorziening onder druk. Begijnendijk zou bij de eerste gemeenten zijn om afgeschakeld te worden als er een tekort aan stroom dreigde. Explosief vzw kreeg het idee om tijdens deze black-out een gratis openluchtoptreden te geven aan alle inwoners. De black-out is er nooit gekomen, maar de voorstelling ging toch door. Op vrijdag 22 februari 2015 trok een menigte toeschouwers naar het grasplein achter de sporthal in Betekom. Drie voorstellingen achter elkaar stonden verrassend veel nieuwsgierigen in de gietende regen te genieten van het enthousiasme van alle acteurs. Ondanks het gure weer, werd het een geslaagde avond.
De wereldberoemde zanger Justin Tommy komt naar Betekom voor een kort verrassingsoptreden. Zijn faam is ongekend, maar dan blijkt dat dit niet zonder reden is. Hij heeft zijn ziel verkocht aan Lucifer de duivel, in ruil voor roem en succes. Lucifer komt halen waar hij recht op heeft, maar Justin toont berouw. Lucifer geeft hem nog één kans: een zangwedstrijd tussen hem en Justin. Wint Justin, dan mag hij blijven leven, wint Lucifer dan verdwijnt Justin voor eeuwig in de hel. Wie zal er winnen? De manager van Justin moet lijdzaam toezien hoe Lucifer zijn trukendoos opentrekt.

Wie kan blijven weerstaan aan de verleidingen van de duivel?
CREW

Tekst & regie - Mario Galicia
Technische realisatie - Johan Vloeberghs
Fotografie optreden - Bart Willems
CAST

Glenn Goovaerts - Tia Willems - Emma Aneca - Merel Willems - Soraya Neuts - Kaat Van Horebeek - Lisa Boschmans - Mathias Nys - Kevin Feyaerts - Lieve Peirtsegaele - Robin Meynaerts - Sander Vermeylen - Sofie Ooms - Dries Compagnie - Ellen Ooms - Naomi Cresens - Maarten Van Aerschot - Indi Cresens
Terug naar de inhoud