VERKOOPVOORWAARDEN - Explosief vzw

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VERKOOPVOORWAARDEN

OVER ONS
 1. PRIJS
  De toegangskaarten kosten 7 euro per persoon. Er zijn geen kortingen mogelijk.

 2. ONLINE AANKOOP EN BETALING
  Kaarten kunnen aangekocht worden zolang de voorraad strekt. Van zodra een voorstelling uitverkocht is, wordt dit gemeld op de website van Explosief vzw. De aankoop is pas in orde na betaling van de toegangskaarten. Daarna worden de kaarten als pdf ge-e-maild naar de klant. Per persoon is er 1 toegangskaart. Op de kaart staat een streepjes- of QR-code die gescand zal worden aan de toegang van de toneelvoorstelling. Elke kaart kan maar 1 keer gescand.
  De kaartenverkoop wordt behandeld door Billetto.be. De toneelvoorstelling zal eveneens gepromoot worden via de website van Billetto. De kosten die hieraan verbonden zijn, worden gedragen door Explosief vzw.
  Op de website www.explosiefvzw.be staat de link naar de betreffende pagina van Billetto waar de kaarten kunnen aangekocht worden.

 3. TELEFONISCH RESERVEREN
  Als het onmogelijk is voor de koper om de aankoop online af te handelen, is reservatie van toegangskaarten telefonisch mogelijk. Een telefonische reservatie is pas geldig na betaling van de kaarten. De wijze van betaling wordt afgesproken met de klant. Via het nummer 0499 77 21 26 is Explosief vzw elke dag bereikbaar na 19u tot en met woensdag 30 oktober 2019. Op de avonden van de voorstellingen kan er niet gebeld worden.

 4. LEVERING
  Na betaling stuurt Billetto.be een bevestigings-e-mail naar de koper. De kaarten zijn in pdf-formaat bijgevoegd aan de bevestigings-e-mail. De koper moet deze kaarten meebrengen naar de voorstelling, afgedrukt op papier of als pdf op een smart phone of tablet. De koper dient de kaart(en) te tonen bij aanvang van de voorstelling. Hierbij moet de streepjes- of QR-code goed zichtbaar zijn. Per persoon is er 1 toegangskaart. Op de kaart staat een streepjes- of QR-code die gescand zal worden aan de toegang van de toneelvoorstelling. Elke kaart kan maar 1 keer gescand.

 5. TERUGBETALINGEN
  Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Aangekochte kaarten zijn enkel geldig voor de betreffende voorstelling en kunnen niet gewisseld worden voor een voorstelling op een andere dag of ander aanvangsuur.


 6. BETALEN AAN DE KASSA
  Op de avond van de voorstelling kan er enkel nog betaald worden voor kaarten waarvoor niet gereserveerd is. Als de zaal uitverkocht is, is aankoop aan de kassa niet meer mogelijk.
 
© 2018 Explosief vzw
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu