VERKOOPVOORWAARDEN - Explosief vzw

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VERKOOPVOORWAARDEN

OVER ONS
 1. PRIJS
  De toegangskaarten kosten 7 euro per persoon. Er zijn geen kortingen mogelijk. De kosten voor betalingen via Bancontact worden gedragen door Explosief vzw.

 2. RESERVATIE
  Plaatsen kunnen gereserveerd worden zolang de voorraad strekt. Van zodra een voorstelling uitverkocht is, wordt dit gemeld op de website van Explosief vzw. De reservatie is pas in orde na betaling van de toegangskaarten.
  Reserveren kan bij voorkeur via het online reservatieformulier op de website www.explosiefvzw.be.
  Reservatie via e-mail is mogelijk door aantal, naam, datum, aanvangsuur en e-mailadres te e-mailen naar reserveer@explosiefvzw.be.
  Telefonisch kan er elke dag na 19u gereserveerd worden op het nummer 0499 77 21 26 tot en met de laatste dag van de voorstellingen. Op de avonden van de voorstellingen kan er niet meer gebeld worden na 20u.


 3. ONLINE BETALING
  De online betaling gebeurt via Bancontact. Het betalingsverkeer wordt geregeld door Pay.nl. Om de betaling mogelijk te maken, krijgt de koper binnen 3 dagen na reservatie een betalingslink toegestuurd via e-mail. De afzender van deze e-mail is Pay.nl.

 4. BETALINGSTERMIJN
  De betalingslink vervalt 5 dagen nadat ze is verstuurd. Daarna kan er niet meer online betaald worden met de link en is de reservatie ongeldig. Er worden geen kosten aangerekend voor ongeldige reservaties. Er kan altijd opnieuw gereserveerd worden zolang de voorraad strekt.

 5. LEVERING
  Na betaling stuurt Explosief vzw een bevestigings-e-mail naar de koper. De kaarten zullen na betaling op naam klaarliggen aan de kassa op de avond van de voorstelling. De kaarten dienen aan de kassa afgehaald te worden ten laatste een kwartier vóór aanvang van de voorstelling.

 6. TERUGBETALINGEN
  Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Als u verhinderd bent op de avond van de voorstelling waarvoor u gereserveerd heeft, mag u de aangekochte kaarten omruilen voor dezelfde voorstelling op een andere datum zolang er plaatsen vrij zijn. Hiervoor dient de koper contact op te nemen met Explosief vzw telefonisch
  0499 77 21 26 na 19u of via e-mail reserveer@explosiefvzw.be.

 7. BETALEN AAN DE KASSA
  Op de avond van de voorstelling kan er enkel nog betaald worden voor kaarten waarvoor niet gereserveerd is. Als de zaal uitverkocht is, is aankoop aan de kassa niet meer mogelijk.
 
© 2018 Explosief vzw
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu