CORONA - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
CORONAMAATREGELEN

ALGEMEEN

 1. Mondmaskerplicht vanaf aankomst aan gbs De Puzzel.

 2. Elke bubbel houdt 1,5 m afstand van andere bubbels.

 3. Coördinator: Mario Galicia - mario@explosiefvzw.be - 0494 58 92 01


RESERVATIE

 1. Reservatie op voorhand is verplicht. Reserveren kan online of telefonisch.

 2. Er wordt per bubbel gereserveerd.

 3. De contactpersoon van de bubbel geeft aan Explosief vzw zijn/haar contactgegevens voor eventuele contact tracing (telefoonnummer of e-mailadres). Deze contactpersoon verbindt zich ertoe om iedereen van de bubbel te verwittigen als hij/zij gecontacteerd wordt in het kader van mogelijke Covid-19 besmetting.

 4. Wie reserveert, gaat akkoord met alle corona-maatregelen zoals hier omschreven.

 5. Wie na reservatie toch niet naar de voorstelling kan komen, verwittigt Explosief vzw onmiddellijk zodat de gereserveerde plaatsen terug vrijgegeven kunnen worden.

 6. Als de voorstelling wordt afgelast, zal iedereen hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht worden.


CIRCULATIEPLAN

 1. Aankomst
  Toeschouwers mogen een half uur vóór aanvang arriveren. De toegang is via de poort van de speelplaats aan het overdekte gedeelte. Als veel mensen tegelijk arriveren, schuiven ze aan onder het afdak van de overdekte speelplaats. Ze houden hierbij 1,5 m afstand tussen elke gezinsbubbel.


 2. Kassa
  betaling gebeurt per bubbel met gepast geld of via Payconiq.

 3. Bar (refter) - UPDATE 23-10-2020
  Door de strenge maatregelen mag er geen drank of voedsel verkocht worden bij theatervoorstellingen. Toeschouwers mogen daarom zelf drank meebrengen naar de voorstelling op voorwaarde dat deze drank in een fles zit die afgesloten kan worden (bijvoorbeeld met een draaistop).

 4. Zitplaatsen
  De toeschouwers worden per bubbel naar hun zitplaatsen begeleid.
  De zitplaatsen in de zaal zijn op voorhand vastgelegd door Explosief vzw. De stoelen staan geschikt per bubbel. Tussen de bubbels is telkens 1 m afstand (bij code geel) of 1,5 m (bij code oranje). Stoelen mogen niet verplaatst worden. De toeschouwers blijven zitten tot na de voorstelling. Enkel voor toiletbezoek wordt er een uitzondering gemaakt. Mondmaskers mogen niet afgedaan worden tijdens de voorstelling.

 5. Uitgang
  Na afloop verlaten de toeschouwers de zaal via de nooduitgang naar buiten. De afstandregels tussen de bubbels blijven van kracht. Wie nog iets wil drinken in onze bar, kan daarna via de zij-ingang terug naar binnen gaan naar de refter.

 6. Toilet
  De toegangsdeur van de toiletten op de speelplaats blijft openstaan zodat niemand de deurklink moet vastnemen. Afstandregels en mondmaskerplicht blijven ook in de sanitaire ruimte van kracht.


DRAAIBOEK EN TOELATING

Het volledige coronadraaiboek kan u hier lezen.
Onze event scan (www.covideventriskmodel.be) vindt u hier.

Op 1 september 2020 kreeg Explosief vzw de toelating van gemeente Begijnendijk voor de toneelvoorstellingen van 'Kortjakje' in november 2020, onder voorbehoud van wijziging in de situatie van de pandemie.


Terug naar de inhoud